Perito - Opzetten INCEPT/IFMS

voor de Medisch Specialist

Welkom in uw persoonlijke portaal bij de tweede stap van het opstarten van de INCEPT t.b.v. IFMS en uw herregistratie. De eerste stap heeft de coördinator al voor u gedaan: het aanmaken van uw INCEPT-meetperiode. Onderstaande stappen helpen u bij het kiezen van uw collega-medisch specialisten, A(N)IOS en overige medewerkers. Leest u dit niet vanuit het portaal en wilt u het portaal nu openen? Dat kan door deze link te volgen (opent in een nieuw venster).

In uw portaal vindt u onder Evaluations uw INCEPT-evaluatie. Door hierop te klikken, gaat u naar het scherm waarin u de respondenten kunt zoeken en selecteren. U ziet hier drie grote knoppen:

 1. Status van deze evaluatie
 2. Aantal respondenten en link om mensen toe te voegen
 3. Een link voor de zelf-evaluatie

In het tweede deel van het scherm vindt u de respondenten, onderverdeeld in:

 1. Medisch Specialist
 2. A(N)IOS
 3. Overige medewerkers

1. Toevoegen respondenten

De eerste stap is dus het selecteren van de mensen die u graag de evaluatie wilt laten invullen.

 • Klik op Add participants in de tweede knop.
 • Leden van uw eigen afdeling kunt u simpelweg aanklikken.
 • Medewerkers van een andere afdeling kunt u zoeken m.b.v. de Search box.
 • Kan iemand niet gevonden worden, dan voegt u deze toe door voornaam, achternaam en e-mailadres in te vullen en op Add new member te klikken. Deze persoon wordt nu onder “Overig” toegevoegd.
 • Als u klaar bent, klinkt u op Back to status overview om het gehele overzicht te zien.

Hierna zal de coördinator zorgen dat de e-mail wordt uitgestuurd naar alle mensen die u heeft gekozen.

2. Evaluatie zelf invullen

Aan het einde van de evaluatieronde kunt u ook uw eigen evaluatie vanuit dit scherm opstarten. U gebruikt hiervoor de link in de derde knop.

Onderstaande video laat e.e.a nog eens rustig zien. Heeft u daarna nog vragen? Mailt u gerust met support@peritoprofessionalperformance.nl en wij helpen u graag.

3. Input voor gesprek

Op het moment dat de IFMS-periode in het online systeem Perito Professional Performance is afgerond, wordt er automatisch een INCEPT-evaluatierapport gegenereerd. Dit rapport dient u tenminste een week voor het ontwikkelgesprek te mailen aan de coach met wie u het gesprek gaat voeren. Bij voorkeur stuurt u ook mee:

 • SETQ-feedbackrapport
 • Het reflectieformulier React dat u kunt invullen als het feedbackrapport (ook wel INCEPT-rapport) vanuit Perito Professional Performance is ontvangen
 • Overige informatie over uw functioneren, ambities of vitaliteit die u wilt bespreken